Jogi nyilatkozat

A Funny&Myrtle ruhái egyedi készítésűek, ezért a honlapon feltüntetett termékek (ruhák kiegészítők stb.) a rendelés leadásának időpontjában NEM raktárról elérhetőek, hanem a megrendelés alapján készülnek el. Olyan termék esetén, amelyet kifejezetten a saját kívánságomra, egyedi utasításaim alapján készítettek, állítottak elő a vételárat nem követelhetem vissza, mivel a vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő.

Amennyiben bármelyik termék nem elkészíthető a Funny&Myrtle felveszi önnel a kapcsolatot. A Funny&Myrtle nem vállal felelősséget a honlapon található pontatlanságokért vagy elgépelésért. Továbbá azt sem tudjuk garantálni, hogy a honlapon feltüntetett információk minden esetben naprakészek.

A Funny&Myrtle fenntartja annak jogát, hogy bármikor megváltoztathatja a honlap tartalmát. A Funny&Myrtle fenntartja annak jogát, hogy törölje a rendelést a feldolgozás előtt amennyiben hiányosnak vagy tévesnek ítéljük meg a megrendelt termék árát. Ilyen esetben e-mailben tájékoztatunk. Ha nem tudjuk felvenni a megrendelővel a kapcsolatot, akkor töröljük a megrendelést. 

Hivatkozások

Az oldal tartalmazhat olyan hivatkozásokat, amelyek más oldalakra mutatnak melyek tartalmáért nem vállalunk felelősséget. 

Szín

Nem tudunk azért felelősséget vállalni, hogy a honlapon látható színek a valóságban is teljesen azonosak (mivel ezek függhetnek a monitor és számítógép beállításától illetve egyéb fényviszonyoktól.)

 

Információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a www.funnymyrtle.com weboldalt működtető cég birtokolja az oldalakon látható információkat. Az oldal tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a www.funnymyrtle.com oldalairól származó információk, cikkek engedély nélküli árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése! A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. Abban az esetben, ha valaki a www.funnymyrtle.com oldalait vagy annak tartalmát saját maga szeretné felhasználni, akkor ki kell kérnie Lányi Géza Gerd e.v . engedélyét. 

Az oldal böngészésével és megrendelésed leadásával elfogadod a vásárlási feltételeinket és adatkezelési elveinket.

 

A szolgáltató neve: Lányi Géza Gerd e.v.

A szolgáltató székhelye: 1203 Budapest Helsinki út 2/3/58

A szolgáltató e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szolgáltató nyilvántartási száma:   

A szolgáltató adószáma: 60848422-1-43

Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság 

A szolgáltató telefonszáma: +36 1 391 1400

A tárhely-szolgáltató neve: EVOLUTIONET Kft.

A tárhely-szolgáltató címe: 7342 Mágocs, Széchenyi utca 75.

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tárhely-szolgáltató weboldala: http://domain-tarhely.net/

 

Minden a Funny&Myrtle tudomására adott személyes adatot legnagyobb körültekintéssel kezelünk. A Funny&Myrtle semmilyen személyes adat jellegű információt nem ad el másoknak illetve semmilyen más céllal nem kerül felhasználásra, mint a rendelésben megjelölt, illetve arra, hogy értesítsük a Funny&Myrtellel kapcsolatos akciókról és újdonságokról.

 

Fizetés és szállítás 

Itt olvashatod el a szállítással és fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Ha nem szeretnél regisztrálni, add le rendelésedet e-mailen keresztül:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Azonban ha regisztrálsz, akkor legközelebb még gyorsabban tudsz majd vásárolni, megnézheted korábbi vásárlásod részleteit és figyelemmel követheted aktuális rendelésed állapotát.

Ha bármi további kérdésed lenne, bátran keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén!

   > e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   > telefon: +36 20 469 0254 (hívható hétköznap 10:00 és 18:00 között)

Milyen szállítási lehetőségek közül tudok választani?

A Funny&Myrtle termékek vásárlásához különböző szállítási módot kínálunk Neked: futárszolgálatot, amennyiben a házhozszállítást részesíted előnyben, Abban az esetben, ha a terméket szeretnéd megnézni élőben is, lehetőség van személyes átvételre Funny&Myrtle showroomjában  (1064 Budapest, Izabella u. 65.) egy előre egyeztetett időpontban. 

A személyes átvétel természetesen ingyenes. A futár díja a csomagod méretétől és a csomag feladásakor érvényes áraktól függ. A megrendelés véglegesítése és fizetés előtt tájékoztatunk a csomagod feladásának áráról. 

A szállítás ideje függ a ruha elkészítésének időigényességétől, mivel minden ruhánk egyedileg méretre készül. E-mailben a megrendelést követően 24 órán belül igyekszünk választ adni a megrendelt termék elkészítésének idejéről és arról mikor tudjuk, feladni számodra a csomagot vagy mikor veheted át személyesen. 

 

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

A kiválasztott terméket fizetheted banki utalással vagy személyes átvétel esetén készpénzzel. 

A banki utaláshoz szükséges adatokat e-mailben küldjük. 

 

 

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatok kezelése

Számunkra kiemelten fontos a látogatóink által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük, és gondoskodunk azok biztonságáról. Cégünk az adatokat a weboldal működésének ideje alatt tárolja. Regisztrációdat és ezzel együtt minden személyes adatodat kérésedre bármikor töröljük. 

A regisztrációkor és megrendeléskor megadott adatokat a www.funnymyrtle.com kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve feliratkozás esetén hírlevél küldése céljából tárolja. Adataidat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozó működik közre, pl. futárszolgálat. A szállítást végző partner cégek a tőlünk kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak harmadik fél részére továbbadni. Az adatokat kizárólag a csomag célba juttatására, sikertelen átvétel esetén a címzett értesítésére használják. 

A www.funnymyrtle.com domain néven üzemelő webáruház adatait a Funny&Myrtle csapata kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII. törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végző partnerünk megismerheti a csomag kézbesítéséhez.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges megadandó adatok:

> név

> e-mail cím

> telefonszám

> irányítószám

> település

> utca, házszám

 

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre, tárolásra:

> eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája, fizetés és szállítás módja)

> regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

> hírlevél feliratkozáshoz megadott adatok: név, e-mail cím

Hírlevelet kizárólag azoknak küldünk, akik feliratkoztak rá. Hírlevélre feliratkozhat a megrendelés elküldése alkalmával vagy a webáruház oldalain. A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A megadott adatokat cégünk bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség minden általunk küldött levél alján biztosított a leiratkozás gombra történő kattintással vagy ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel. A levélben történő leiratkozás gombra kattintást követően azonnal törlésre kerül a megadott e-mail cím és a hozzá tartozó adatok mindegyike a levelezési listáról, ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény 2 munkanapon belül teljesül. 

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.

 

Vitarendezés

Ha olyan vita merül fel, amit nem sikerül békés úton rendezni, és a vonatkozó jogszabályok alapján fogyasztónak minősülsz, úgy a bírósági eljárás mellett jogod van panaszt tenni a lakóhelyed szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál. Ezenkívül a termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos vita esetén eljárást kezdeményezhetsz a lakóhelyed szerint illetékes megyei békéltető testületnél.

A Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei:

1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

1253 Budapest, Pf.: 10.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 06 (1) 488 21 31

Fax: 06 (1) 488 21 86