Vásárlás menete:

A vásárláshoz betöltött 18. életév és Európai Uniós szállítási és számlázási cím szükséges. Válaszd, ki honlapunkon melyik terméket szeretnéd megvásárolni és e-mailben vagy telefonon vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha megtetszik egy ruha érdemes minél előbb megvásárolni, ugyanis minden ruhánk egyedi és nem készítünk két egyforma ruhát. A megvásárolni kívánt termékek személyesen átvehetők előre egyeztetett időpontban, Budapesten a VI. kerületben vagy Pilisvörösváron. Mivel egyedi termékekről van szó, kérjük a vásárlókat vegyék figyelembe a méret táblázatunkat és a gyerekek méreteit. Sajnos a már megvásárolt terméket nem áll módunkban kicserélni. Ezért megkérjük megrendelőinket amennyiben lehetséges kérjenek időpontot és próbálják fel személyesen a kiválasztott ruhát. Kivételes esetekben és megbeszélés alapján tudunk segíteni a ruha utólagos méretre igazításában.


Egyedi ruha készítetése esetén, ha a megrendelő adja meg a ruha méreteit, és azok nem egyeznek a gyerek méreteivel, sajnos ezért nem tudunk felelősséget vállalni és ebben az esetben nem áll módunkban visszatéríteni a ruha vételárát. Ezeket figyelembe véve mindenkit megkérünk, hogy a honlapunkon feltüntetett információk szerint vegye le a gyermekek méreteit, vagy kérjék segítségünket a méretek levételében. Az ajándékutalvány nem visszaváltható, pénzre nem váltható, a teljes összeg levásárlása szükséges.


A Funny&Myrtle oldalon megjelenített árak tartalmazzák a törvény által előírt áfát, de nem tartalmazzák a kiszállítás díját, mivel minden megrendelés szállítási költsége a csomag méretének és súlyának függvényében változó lehet. Országhatáron kívüli szállítás esetén vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérünk mindenkit, hogy tartsa be a ruhához mellkelt kezelési útmutatót. A ruha címkéjén a legmagasabb ajánlott mosási hőmérséklet van feltüntetve. Természetesen energiatakarékossági szempontból alacsonyabb hőfokot is választhat.